DRUMURI ÎN LUCRU – Lucrări de plombare pe tronsoanele Cerghizel – Cund și Găneşti – Abuş

INFO UTIL. Începând de astăzi, 18 aprilie, Drumuri și Poduri Mureș, firma din portofoliul autorității județene, a început lucrările de plombare a drumurilor judeţene DJ 151B (Ungheni-Căpâlna de Sus-judeţul Sibiu) – se lucrează pe tronsonul Cerghizel – Cerghid – Bahnea – Cund – și DJ 142 (Târnăveni-intersecţia DJ 151B) – se lucrează pe porţiunea de drum dintre Găneşti – Seuca – Mica – Abuş.

 

De asemenea, s-a predat amplasamentul pentru realizarea lucrărilor de plombări în zona Găneşti şi Sîncrai, lucrările urmând a demara în aceste zile.  Vor fi plombări şi pe DJ 142A (Găneşti – Băgaciu) şi DJ 107 (lim.judeţ Alba – Adămuş – intersecţia DN 15) – contractul prevede finalizarea lucrării în 26 de zile de la demararea lucrării (e un contract în valoare de 157.000 de lei).

 

În zona Sîncrai, lucrările de plombări vor începe la DJ 151D (Ungheni – Acăţari – Tâmpa) şi la DJ 152A (Tîrgu-Mureș – Band – Iernut) – contractul are ca termen de execuție 33 de zile și este în cuantum de 167.000 de lei.

 

În 2017, Consiliul Judeţean Mureş a semnat un acord cadru pe o perioadă de 2 ani pentru lucrările de întreţinere şi reparaţii în toate cele șase zone ale județului cu firma pe care o are în protofoliu, SC Drumuri şi Poduri Mureş SRL. În acest an s-au alocat 2,2 milioane de lei pentru întreținerea drumurilor județene, cea mai mare sumă, respectiv 1,5 milioane de lei fiind destinată plombărilor. CJ Mureș a mai anunțat și că a alocat 14 milioane de lei pentru realizarea a 56 de kilometri de covoare asfaltice.

 

msnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare