DRUMURI JUDEȚENE – Consiliul Județean Mureș a investit în această toamnă o jumătate de milion de lei pentru refacerea marcajelor rutiere

MARCAJE RUTIERE. Pentru marcajele rutiere de drumurile județene, administratorul acestora (Consiliul Județean Mureș) a semnat în această toamnă două contracte în valoare totală de peste o jumătate de milion de lei (503.027,64 de lei) cu firma Industrie Mică Prahova SA. Ambele lucrări au fost contractate prin achiziție directă, în lunile septembrie și octombrie, firma urmând să ofere garanție șase luni de la recepția lucrărilor.

 

SC Industrie Mică Prahova SA este deținută de mai mulți acționari, după cum urmează: Gheorghe Ungureanu (22,3%), Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS) 13,7%, Mircea Melnic (director general adjunct – 5%), salariații organizați in Asociatia Angajatilor (Programul Acționarilor Salariați – PAS – 36,5%), iar peste 22% dintre acțiuni sunt pe piața liberă. Firma este condusă de directorul general și președintele Consiliului de Administrație, Ioan Matreș.

 

Liviu DAMIAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare