DRUMURI JUDEȚENE – Consiliul Județean Mureș a investit în această toamnă o jumătate de milion de lei pentru refacerea marcajelor rutiere

0
142

MARCAJE RUTIERE. Pentru marcajele rutiere de drumurile județene, administratorul acestora (Consiliul Județean Mureș) a semnat în această toamnă două contracte în valoare totală de peste o jumătate de milion de lei (503.027,64 de lei) cu firma Industrie Mică Prahova SA. Ambele lucrări au fost contractate prin achiziție directă, în lunile septembrie și octombrie, firma urmând să ofere garanție șase luni de la recepția lucrărilor.

 

SC Industrie Mică Prahova SA este deținută de mai mulți acționari, după cum urmează: Gheorghe Ungureanu (22,3%), Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS) 13,7%, Mircea Melnic (director general adjunct – 5%), salariații organizați in Asociatia Angajatilor (Programul Acționarilor Salariați – PAS – 36,5%), iar peste 22% dintre acțiuni sunt pe piața liberă. Firma este condusă de directorul general și președintele Consiliului de Administrație, Ioan Matreș.

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ