Dumitrița Gliga a primit votul pentru funcția de președinte al Comisiei permanente pentru Învățământ din Camera Deputaților

VOT. Doamna Deputat Dumitrița Gliga ne informează despre reușita sa pe pagina proprie de Facebook:
“Astăzi am primit votul pentru funcția de președinte al Comisiei permanente pentru Învățământ din Camera Deputaților.
Sunt onorată de încrederea colegilor din Camera Deputaților și sper să fie o bună oportunitate de a fructifica experiența acumulată în cei aproape trei ani de la preluarea mandatului, timp în care am activat ca secretar al Comisiei juridice, de disciplină și imunități, vicepreședinte al Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor, membru în Comisia specială pentru Legile Justiției și în Comisia specială pentru automatizare și viitorul muncii.
Am fost implicată în sistemul de învățământ din România, cunosc dificultățile pe care le întâmpină și mă bazez în acest sens pe sprijinul colegilor din Partidul Social Democrat, care a fost întotdeauna un susținător al reformelor și al investițiilor în educație.
Avem nevoie de un învăţământ românesc de calitate şi de sprijinul ferm al factorului politic și al legislativului, pentru că, aşa cum spunea Mihail Kogălniceanu acum vreo două secole şi jumătate, “dacă țara noastră trebuie să aibă un loc în concertul Europei, apoi nu va putea ajunge acolo […] decât numai prin învățământ”.
Trebuie să sprijinim Educaţia, la toate nivelurile, ca o condiţie sine qua non a mersului înainte al ţării. Pentru că – citez acum un clasic al mişcării socialiste europene, Jean Jaques Rousseau – “tot ceea ce n-avem de la naştere şi de care avem nevoie când suntem mari ne e dat prin educaţie”.
Țin să vă aduc mulțumiri și dvs. cu această ocazie, căci susținerea pe care mi-o arătați mă motivează și îmi dă putere de muncă!”

Cu această ocazie o felicităm și-i urăm succes în continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare