Dumitrița Gliga, președintele PSD Mureș: „Reprezentăm cea mai puternică voce politică românească din județ!”

POLITICĂ. Președintele PSD Mureș, deputatul Dumitrița Gliga, a transmis luni, 10 iunie, pe Facebook, un mesaj de mulțumire către alegătorii social-democrați.

În mesajul său, Dumitrița Gliga a subliniat că PSD este, datorită rezultatelor obținute la alegerile locale din 9 iunie, „cea mai puternică voce politică românească din județul Mureș.”

„Vă mulţumesc pentru încredere! Suntem cea mai puternică voce politică românească din județul Mureș! La președinția Consiliului Județean Mureș, am obținut, din datele centralizate până acum, peste 23% dintre voturile exprimate, fiind cel mai mare număr de voturi obţinute între candidaţii români.

Este datoria noastră să prețuim speranţa şi încrederea dumneavoastră şi trebuie să dovedim în continuare că am meritat votul obținut. Prin aleșii noștri locali vom fi, ca şi până acum, în mijlocul mureşenilor, alături de dumneavoastră, cu profesionalism, seriozitate și implicare, pentru bunăstare şi performanţă în administrarea comunelor, a orașelor şi municipiilor noastre, implementând, progresiv, toate proiectele propuse prin programul nostru de guvernare locală.

Am obținut peste 55.000 de voturi pentru Consiliul Județean, 31 de mandate de primar și un primar independent susținut de PSD. În municipiul Târgu Mureș am obținut un scor istoric, existând posibilitatea de a obţine șase mandate de consilier local. La nivel de județ, avem mai mulți consilieri locali și județeni, comparativ cu alegerile de acum patru ani.

Vă mulțumesc, cu aleasă prețuire!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare