Echipa de luptă BSG Târgu Mureș obține un succes impresionant la Cupa “Neurokup” din Bulgaria

COMPETIȚIE. Sportivii legitimați la ACS de Lupte BSG Târgu Mureș, reprezentând cu mândrie România, au reușit să obțină un succes impresionant la prestigiosul concurs internațional de lupte, Cupa “Neurokup”, desfășurat în orașul Goce Delcev din Bulgaria. La această competiție de înaltă clasă au concurat nu mai puțin de 400 de sportivi din 8 țări diferite, precum și numeroase cluburi din Bulgaria.

Eforturile și talentul luptătorilor BSG au fost cu adevărat remarcabile, calificându-se în nici mai mult, nici mai puțin de 8 finale de vârf. Categoriile U11 și U13 s-au luptat pentru medalia de aur și titlul prestigios de campion internațional al Bulgariei. Iată eroii noștri care au adus acasă gloria:

🥇 Manțog Simina
🥇 Matcaș Laurentiu
🥇 Avram Nicu
🥇 Velcev Alexandru

Acești sportivi de excepție au cucerit nu mai puțin de 4 medalii de aur, demonstrându-și astfel suprematia în domeniul luptelor. Performanțele lor sunt demne de laudă și reflectă eforturile lor susținute și dedicarea fără margini.

Dar triumful nu se oprește aici. BSG a strălucit și în competiția pentru medalii de argint, cu alți 4 luptători talentați care au impresionat pe toată lumea:

🥈 Kurta Sándor
🥈 Florea Alexandru
🥈 Donea Nichita
🥈 Fana Matei

Aceste medalii de argint reprezintă o confirmare a calității și a abilităților luptătorilor BSG, aducând o onoare adițională României în această competiție de talie internațională. Ei continuă să inspire cu rezultatele lor remarcabile și să facă cinste sportului românesc.

Felicitări echipei BSG Târgu Mureș pentru performanțele lor uimitoare la Cupa “Neurokup” din Bulgaria și pentru aducerea de glorie țării noastre în acest eveniment deosebit de competitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare