Echipa feminină de tenis de masă a României avansează în sferturile de finală la Campionatul European de la Malmo

SPORT. Echipa feminină de tenis de masă a României a obținut o victorie impresionantă joi, la Campionatul European desfășurat la Malmo, Suedia, asigurându-și locul în sferturile de finală. Echipa noastră s-a impus cu scorul de 3-1 în fața Serbiei, realizând o performanță notabilă în cadrul competiției. Două dintre punctele importante ale victoriei au fost aduse de târgumureșeanca Szocs Bernadette, iar unul de către Andreea Dragoman.

Această victorie marchează un pas semnificativ pentru echipa feminină de tenis de masă a României, care este vicecampioană europeană și care acum se pregătește pentru sferturile de finală. Adversara lor din această rundă va fi Spania, un meci programat pentru vineri, de la ora 11.00. Cu această performanță, echipa românească are șanse promițătoare de a avansa în etapele superioare ale competiției și de a concura pentru medalii.

La Campionatul European de tenis de masă, și echipa masculină a României este implicată în competiție și se pregătește pentru un meci crucial în optimile de finală împotriva formației Danemarcei. Meciul lor este programat joi seara, la ora 20.00.

Este demn de menționat că în lotul echipei naționale de tenis de masă a României se află și Szocs Hunor, fratele lui Bernadette. Performanța lor și a echipei demonstrează angajamentul și pasiunea sportivilor români pentru acest sport și dorința de a reprezenta cu mândrie țara la nivel internațional. Cu fiecare victorie, ei aduc bucurie și speranță fanilor de acasă și arată că România are un loc bine meritat în lumea tenisului de masă european.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare