EJECT – Prefectul Dușa a emis ordinele de încetare a mandatelor celor cinci consilieri liberali târgumureșeni fideli lui Florea

OFICIAL. Prefectul Mircea Dușa a emis ordinele de încetare a mandatelor consilierilor locali PNL Vasile Miculi, Dumitru Matei, Călin Moldovan, Radu Liviu Todoran și Pavel Dumitru. Conform ordinelor de prefect “se constată încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatelor de consilieri local în cadrul Consiliului Local al municipiului Târgu Mureș și se declară vacante locurile acestora în Consiliul Local al municipiului Târgu Mureș”.

 

Ordinele de prefect vin după ce PNL a sesizat Instituția Prefectului în legătură cu excluderea din partid a celor cinci consilieri locali târgumureșeni mai fideli primarului Dorin Florea decât partidului pe listele cărora au ajuns în forul deliberativ al orașului.

 

Președintele PNL Mureș, Cristian Chirteș, a precizat că “astăzi se încheie o perioadă tristă în politica mureșeană. Jocul dublu, votul în interesul personal sau al unor grupuri și grupulețe, iese, în mod oficial, din practica aleșilor locali ai PNL. Foștii consilieri locali aleși pe listele PNL Târgu Mureș nu mai reprezintă, de multă vreme, poziția PNL. Opțiunea lor pentru îndatorarea inutilă a generațiilor viitoare de târgumureșeni a fost capătul unei prea lungi perioade de toleranță politică. Viitorii consilieri liberali vor aduce în dezbaterea publică și a Consiliului Local initiative și proiecte care vor fi gândite exclusiv în interesul cetățenilor și împreună cu aceștia”.

 

De asemenea, președintele PNL Târgu Mureș, Ervin Molnar, a subliniat că “începând de astăzi, municipiul Târgu Mureș va fi condus sub autoritatea Consiliului Local și nu dintr-o autobază de transport. Încrederea a 21,19% dintre târgumureșeni în PNL, manifestată prin votul acestora la ultimele alegeri locale, se va regăsi în revenirea PNL în Consiliul Local Municipal, pentru promovarea proiectelor cu adevărat importante pentru cetățeni. Îi asigur pe târgumureșeni că PNL va respecta mandatul primit la alegerile locale și că viitorii consilieri liberali vor acționa strict în interesul cetățenilor, cu maximă transparență și cu respectarea strictă a legii”.

 

Vali STOICA

1 comment
 1. “De apreciat noua pozitie si atitudinea luata de cei din PNL insa acum e usor “sa te lepezi de satana”, cu care pana nu demult iti faceai “cusluielile” politice si imparteai sferele de influenta din oras si judet!
  O clasa politica pusa doar pe furtisag si impartire de ciolane grase, pentru care populatia pe care o reprezinta este doar o vaca buna de muls….si nimic mai mult!
  Din pacate aceleasi nume compromise care dau mana cu “sefu mare”(sa nu o spun altfel), de la care fiecare asteapta o “costa cu carne”, sa aiba si el si familia lui ce sa roada patru ani!
  Mesajul meu pentru toti este urmatorul:
  “Mars de aici cu vaicarelile, va mai cred doar pensionarii pe care ii orbiti cu pomeni si populatia fara scoala. In rest, oamenii va simt jocul de glezna pervers…nu mai tine!
  Nu sunteti cu nimic mai prejos decat cei pe care astazi ii aratati cu degetul…aceasi cloaca de perversi, cu paltoane elegante si mana la inima in semn de patriotism! Bull shit…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare