Elfi Couture: Hârtia Igienică de Lux din România, o inovație cu listă de așteptare

LUX. Brandul românesc Elfi face o intrare spectaculoasă pe piața produselor de lux cu lansarea primei hârtii igienice de lux din țara noastră – Elfi Couture. Această ediție limitată, alcătuită din 1.000 de cutii (4.000 de role), este rezultatul unei investiții impresionante de peste 5 milioane de euro în retehnologizarea fabricii din județul Argeș. Cei care doresc să se bucure de această hârtie de lux trebuie să se înscrie pe o listă de așteptare, datele fiind foarte limitate.

Românii vor avea acum oportunitatea de a achiziționa hârtie igienică neagră, o apariție în industria de produse de hârtie, care reprezintă un statement în ceea ce privește luxul și statutul social în societatea contemporană. Elfi Couture demonstrează nu doar ambiția brandului de a se poziționa în segmentul exclusivist, dar și rezultatele investițiilor semnificative în tehnologie și echipamente ultraperformante care au sporit calitatea produselor Elfi.

Directorul General al Elfi, Adrian Constantin, a subliniat că producătorul român estimează o creștere de 25% a vânzărilor în 2023 comparativ cu anul anterior. Cu planurile de dublare a capacității de producție și depozitare la fabrica din județul Argeș, brandul Elfi se pregătește să răspundă cererii în creștere pentru produsele sale.

Elfi Couture aduce cu sine o experiență de cumpărare deosebită, însotită de un video artistic de prezentare care se inspiră din lumea luxului și a modei Haute Couture. Acesta subliniază estetica produsului Elfi Couture și include un preview abstract al hârtiei igienice neagre cu 4 straturi care se găsește în fiecare cutie. Fiecare produs este însoțit de un Certificat de autenticitate, evidențiindu-i exclusivitatea și potențialul său de revânzare.

Elfi, fondat în 2003, este unul dintre principalii producători și distribuitori de hârtie igienică și prosoape de hârtie din România, servind atât mari retaileri internaționali, cât și lanțuri de magazine tradiționale. Portofoliul său extins acoperă toate segmentele de piață, de la produse standard la cele premium de cea mai înaltă calitate, satisfăcând nevoile clienților din toate categoriile de consum: low, mediu și premium.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare