ELIMINATORIU – Formația de Liga a IV-a ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș, joacă în Cupa României în 28 iulie

CUPA ROMÂNIEI. ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș, echipa desemnată de AJF Mureș să reprezinte județul în faza 1 națională a Cupei României (în urma accederii în finala turneului care a desemnat reprezentanta județului la barajul de promovare/menținere în Liga a III-a), va intra în competiția eliminatorie națională la 28 iulie 2021.

 

FRF a decis calendarul competițional al Cupei României. Astfel, toate AJF-urile din țară care nu au stabilit reprezentata (din ligile inferioare Ligii a III-a, aceste echipe fiind calificate direct în faza I națională a competiției), trebuie să o facă până la 19 iulie. AJF Mureș nu va desfășura o competiție județeană pentru desemnarea reprezentantei județene, pentru că aceasta a fost stabilită prin regulementul intern, anunțat înaintea turneului pentru stabilirea reprezentantei la barajul de promovare/menținere în Liga a III.

 

Potrivit respectivului document, „la terminarea competiţiei, echipa clasată pe primul loc va participa la jocurile de baraj pentru accederea în Liga a III-a, iar echipa clasată pe locul doi va reprezenta județul Mureș în faza națională a Cupei României”.

 

În urma turneului, pe primul loc s-a situat CS Iernut (care a ratat barajul de promovare, fiind întrecută în dubla manșă de CS Ocna Mureș), iar pe locul 2 s-a situat ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș, care va reprezenta județul în faza 1 națională a Cupei României, unde va întâlni o formație din eșalonul III al fotbalului românesc (prin tragere la sorți).

 

Iată programul compet al Cupei României: faza I – 28 iulie (intră câștigătoarele etapelor județene și o parte a echipelor din Liga a III-a), faza a II-a – 11 august, faza a III-a – 25 august, faza a IV-a – 8 septembrie, faza optimilor – 27 octombrie, faza sferturilor – 1 decembrie, faza semifinalelor – 20 aprilie 2022 / manșa tur și 11 mai 2022 / manșa retur, iar finala pe 19 mai 2022.

 

* Foto: @ ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare