eMAG raportează creștere semnificativă în afaceri și planuri ambițioase de investiții

ECONOMIE. Grupul eMAG, liderul în retailul online din România, a înregistrat o creștere impresionantă în afaceri pentru anul fiscal 2023, atingând un nivel de 10,2 miliarde de lei, cu o majorare de 11,1% față de anul anterior. Această expansiune vine în contextul unei strategii de investiții ambițioase, ce urmărește consolidarea poziției de piață și oferirea unei experiențe superioare clienților.

Investiții în viitor
Tudor Manea, CEO-ul eMAG, a subliniat angajamentul companiei față de inovație și dezvoltare continuă, anunțând planuri de investiții în valoare de 900 de milioane de lei pentru următorul an. Aceste investiții vor fi direcționate către diverse domenii, inclusiv realitate augmentată, îmbunătățirea interacțiunii cu chatbot-ul pentru a fi mai uman, extinderea gamei de produse și dezvoltarea logisticii de livrare.

Performanța și perspectivele pentru eMAG România
eMAG România a raportat afaceri de 5,97 miliarde de lei, contribuind semnificativ la succesul grupului. Irina Pencea, General Manager al eMAG România, a evidențiat creșterea continuă a numărului de clienți și a numărului de produse vândute cu eticheta “Super preț”. De asemenea, a subliniat eforturile pentru reducerea costului de livrare și îmbunătățirea experienței de cumpărare online.

Planuri de extindere și diversificare
eMAG își propune să continue să-și extindă prezența și să-și diversifice serviciile. Compania explorează posibilitatea achizițiilor în Ungaria și alte țări, în timp ce studiază constant oportunitățile de extindere în alte piețe. Cu investițiile făcute până acum, eMAG se așteaptă să stimuleze angajamentul clienților și să susțină o creștere sănătoasă a afacerilor.

Cu o creștere solidă în afaceri și planuri ambițioase pentru viitor, eMAG demonstrează angajamentul său față de inovație, calitate și satisfacția clienților. Investițiile în tehnologie și logistică, precum și diversificarea gamei de produse, reflectă eforturile constante ale companiei de a rămâne în fruntea pieței și de a oferi o experiență de cumpărare excepțională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare