ENGIE România lansează tombolă cu premii pentru clienții cu factura electronică

PROMOȚIE. Clienții ENGIE România au acum șansa să câștige premii atractive, inclusiv o reducere de 500 de lei la factura de gaze sau energie, dacă își activează factura electronică. Într-un efort de a promova factura pe e-mail și de a încuraja un comportament ecologic printre utilizatori, ENGIE a anunțat lansarea unei tombole lunare cu premii substanțiale pentru toți clienții care au activată această opțiune.

Premii generoase pentru clienții Engie
Participanții la tombola lunară pot câștiga unul dintre următoarele premii:

Premiul I: O reducere de 500 de lei la factura de gaze sau energie
Premiul II: Un espressor Nespresso
Premiul III: O boxă portabilă Sony

Cum poți participa
Clienții care nu și-au activat încă factura pe e-mail sunt încurajați să facă acest pas pentru a intra automat în tombola lunară. Cei care au deja factura electronică activată sunt automat înscriși în concurs.

Reprezentanții ENGIE subliniază multiplele avantaje ale facturii pe e-mail: „Factura pe e-mail ajunge la tine imediat ce este emisă. Poți accesa factura oricând, indiferent unde te-ai afla. Achiți factura direct din e-mail. Ajuți natura și contribui la un viitor prietenos. În plus, îți oferim o reducere sub formă de voucher la toate serviciile pentru locuință de la Ajusto”.

Despre ENGIE
ENGIE este o companie multinațională franceză de utilități cu sediul central în La Defense, Courbevoie. Activează în diverse domenii, printre care producția și distribuția de energie electrică, gaze naturale, energie nucleară, energie regenerabilă și petrol. Fondată pe 22 iulie 2008, ENGIE este prezentă în 27 de țări din Europa și în 48 de țări din întreaga lume, având peste 158.000 de angajați și venituri de 60,6 miliarde de euro în 2018.

Angajamentul ENGIE pentru un viitor sustenabil
Pe site-ul oficial, ENGIE România își reafirmă angajamentul pentru un viitor sustenabil: „Suntem un grup mondial, activ în domeniul energiei și al serviciilor cu emisii reduse de carbon. Alături de cei 101.505 de angajați, de clienți, parteneri și părți interesate, ne-am angajat să accelerăm tranziția către o economie cu impact neutru în ceea ce privește emisiile de carbon, printr-un consum redus de energie și soluții prietenoase cu mediul înconjurător.”

Prin această inițiativă, ENGIE nu doar că își propune să îmbunătățească experiența clienților, dar și să contribuie la protejarea mediului înconjurător prin reducerea consumului de hârtie și promovarea soluțiilor digitale. Clienții au acum ocazia să economisească bani, să câștige premii atractive și să sprijine un viitor mai verde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare