EPIC- Argentina câștigă la penalty-uri finala Cupei Mondiale împotriva Franței

FOTBAL. Argentina a fost încoronată campioană la Cupa Mondială după ce a învins Franța, deținătoarea trofeului, la loviturile de departajare, în timp ce Qatar a găzduit cea mai memorabilă finală din istoria recentă.

Reușita Argentinei a adus a treia victorie la Cupa Mondială și a oferit un final pe măsură pentru căpitanul și talismanul Lionel Messi – cel mai venerat jucător al generației sale și, fără îndoială, unul dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile.

Meciul s-a încheiat 2-2 după 90 de minute și 3-3 după prelungiri, Messi marcând de două ori pentru Argentina, iar francezul Kylian Mbappé reușind un hat-trick. Argentina s-a impus la loviturile de departajare cu 4-2.

Mii de fani au inundat străzile din Buenos Aires într-o mare de alb-albastru pentru a sărbători victoria – prima a Argentinei din 1986. “Înseamnă totul, pentru fiecare dintre noi”, a declarat Andrea Catarina Beltrán, în vârstă de 42 de ani. “Am așteptat zeci de ani pentru a le arăta copiilor mei ce putem realiza”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare