EVENIMENT – 1 august 2022, Cupa Speranței la Bazinul Olimpic de Înot din Târgu Mureș

SPORT. Cupa Speranței din 1 august de la Bazinul Olimpic de Înot din Târgu Mureș, aduce o competiție ce va marca inaugurarea pentru public a bazinului.
 
Evenimentul va începe la orele 10:00, cu o cursă de 50 de metri liber pentru copiii născuți între 2011 și 2015, va continua cu o cursă de ștafetă pentru copiii născuți în 2010 și înainte, iar spectatorii vor putea urmări și o demonstrație de înot sincron și un meci de polo pe apă.
 
La eveniment va participa și Ministrul Tineretului și Sportului – Eduard Novak. El și-a exprimat entuziasmul și bucuria de participa alături de voi la această inaugurare a bazinului, pe pagina lui de Facebook, odată cu speranța ca viitori campioni să-și înceapă cariera aici.
 
Condițiile excepționale la standarde olimpice pe care acest obiectiv sportiv le oferă vor fi la dispoziția iubitorilor de înot începând cu 2 august și anume un bazin de antrenament și unul de competiție, acesta din urmă având cea mai mare lățime din țară și fiind construit cu utilizarea celor mai moderne tehnologii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare