EVENIMENT – 1 august 2022, Cupa Speranței la Bazinul Olimpic de Înot din Târgu Mureș

0
14

SPORT. Cupa Speranței din 1 august de la Bazinul Olimpic de Înot din Târgu Mureș, aduce o competiție ce va marca inaugurarea pentru public a bazinului.
 
Evenimentul va începe la orele 10:00, cu o cursă de 50 de metri liber pentru copiii născuți între 2011 și 2015, va continua cu o cursă de ștafetă pentru copiii născuți în 2010 și înainte, iar spectatorii vor putea urmări și o demonstrație de înot sincron și un meci de polo pe apă.
 
La eveniment va participa și Ministrul Tineretului și Sportului – Eduard Novak. El și-a exprimat entuziasmul și bucuria de participa alături de voi la această inaugurare a bazinului, pe pagina lui de Facebook, odată cu speranța ca viitori campioni să-și înceapă cariera aici.
 
Condițiile excepționale la standarde olimpice pe care acest obiectiv sportiv le oferă vor fi la dispoziția iubitorilor de înot începând cu 2 august și anume un bazin de antrenament și unul de competiție, acesta din urmă având cea mai mare lățime din țară și fiind construit cu utilizarea celor mai moderne tehnologii.ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ