EVENIMENT – 30-31 iulie, Jocurile Paralimpice Mureșene

SPORT. Primăria Târgu-Mureș și C.S. Olimpikus organizează Jocurile Paralimpice Mureșene care se vor desfășura în acest weekend la Sala Polivalentă din Târgu-Mureș, începând cu orele 10:00.
 
RUA – Români Uniți Acasă este sponsorul și partenerul oficial al acestui eveniment.
Astfel si-a propus să fie alături de persoanele care în ciuda greutăților au ales să nu cedeze, persoane care vor să demonstreze că performanța poate fi atinsă chiar și dintr-un scaun rulant, iar ambiția și perseverența nu are limite.
 
Dorim să facem cunoscut faptul că sportul paralimpic are o misiune de reintegrare socială pe lângă celelalte bine cunoscute beneficii ale sportul, oferind chiar posibilitatea de a avea o carieră sportivă.
 
Aceste Jocuri Paralimpice reprezintă cea mai bună modalitate de a dovedi că persoanele cu dizabilități sunt capabile să realizeze aceleași lucruri ca persoanele valide, într-o manieră mult mai interesantă și impresionantă, prin caracterul ei inedit.
 
Încurajăm și provocăm tinerii în general, să practice un sport și dorim să popularizăm sportul paralimpic ca motivație și mod de integrare socială, ca îmbunătățire a stării de sănătate prin antrenarea reflexelor, a forței corpului și puterii de concentrare.
 
Haideți să fim cât mai mulți care sprijinim acest eveniment prin prezența noastră în acest weekend la Sala Polivalentă din Târgu-Mureș, în 30 și 31 iulie, începând cu orele 10:00. Vă așteptam!
 
 
Cătălina Lumperdean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare