Tisztaság – Curățenie

0
10

REND. A tárgyak, melyekkel körbeveszed magad, a te energiáddal vannak átitatva. A környezeted nem más, mint a te lényed kiterjesztése. Időközben gyújts egy mécsest, hogy a ház energiáit a gyertya lángja megtisztítsa. A füstölő, a tömjén használata szintén elősegíti az energiák megtisztulását.
 

ORDIN. Obiectele cu care te înconjori sunt impregnate cu energia ta. Mediul tău nu este altceva decât o extensie a ființei tale. Între timp, aprinde o lumânare pentru ca energiile casei să fie curățate de flacăra lumânării. Folosirea tămâiei ajută și la purificarea energiilor.
 
 
Hajnal CsíkiATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ