EVENIMENT – Activități de vacanță derulate de către tinerii târgumureșeni

0
95

EVENIMENT. În după-amiaza zilei de joi, 16 iunie a.c., peste 50 de elevi și cadre didactice din municipiul Târgu-Mureș s-au reunit în Cetetea Medievală pentru a marca finalizarea cu succes a anului școlar. Intitulată „Rugăciune, bucurie, vacanță!”, întâlnirea a integrat o serie de activități recreativ-educative și distractive în aer liber (ateliere de confecționat zmee și bijuterii și obiecte decorative din mărgele, pictură pe față, jocuri de societate și jocuri sportive), prin intermediul cărora s-a urmărit crearea unei zile a bucuriei și a „eliberării” de sarcinile curriculare cotidiene, respectiv a pregătirii pentru vacanța care tocmai a început.

 

 

 

Activitatea s-a realizat sub coordonarea prof. Carmen Nicoară, director al Școlii Gimnaziale Petelea, cu implicarea unor cadre didactice de la unități școlare din municipiul Târgu-Mureș și din împrejurimi: doamnele prof. înv. primar Dorina Pop, Angela Cătană și Roxana Ogleja – Grădinița „Paradisul Copilăriei” Târgu-Mureș, Alina Sava, Diana Novak și Roxana Gliga – Grădinița cu P.P. „Lumea Copiilor” Târgu-Mureș, prof. Andra Poptamas – Școala Gimnazială Petelea, prof. Ciprian Fărcaș – Școala Gimnazială „Dacia” Târgu-Mureș și Laura Popescu – studentă a Facultății de Psihologie „Dimitrie Cantemir” Târgu-Mureș.

 

 

 

 

Pr. Silviu Jimborean
Inspector de tineret pentru județul MureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ