PROMO – Luni 20 iunie, orele 18:30, un nou episod din emisiunea TV online “Aici și acum – Studenții, pleacă sau rămân acasă după terminarea studiilor?”, proiect dezvoltat pe platforma msnews de RUA (Români Uniți Acasă)

0
261
Borsan Rusu Burghelia
Doru Borșan, Anca Rusu, Dragoș Burghelia

EMISIUNE TV – TÂRGU MUREȘ. Luni, 20 iunie 2022, de la ora 18.30, un nou episod al emisiunii tv on-line: “Aici și acum – Studenții, pleacă sau rămân acasă după terminarea studiilor?” și-a propus să aducă împreună, invitați și telespectatori, pe toți cei care sunt capabili și vor să treacă de stadiul de observatori la cel de implicat în soluții menite să transforme viața oamenilor într-una mai bună.

 

Noul episod îi are ca invitați alături de omul de afaceri Doru Borșan (fondatorul RUA), pe Rusu Anca – masterandă la UMFST Târgu Mureș și pe Dragoș Burghelia – student și Președinte al Forumului Civic al Românilor.

 

“Azi și acum”, luni, ora 18.30, o emisiune pozitivă, despre oameni și soluții, transmisă live pe pagina de Facebook și pe site-ul ziarului online msnews.ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ