EVENIMENT – Bucureștiul va găzdui turneul WTA în septembrie

TENIS. Bucureștiul va găzdui din nou un turneu WTA întrucât Fundația Țiriac organizează Trofeul Fundației Țiriac în perioada 10 – 18 septembrie la Centrul Național de Tenis.
 
Turneul WTA 125 pe terenul de zgură va vedea 32 de jucători și opt echipe concurând pentru premii totale în valoare de 115.000 USD și 160 de puncte în clasamentul WTA pentru campioană, au spus organizatorii.
 
Costurile totale pentru turneu depășesc 300.000 EUR.
 
Biletele pentru eveniment vor fi puse în vânzare la sfârșitul lunii august. Turneul va fi difuzat pe canalele DigiSport.
 
Trofeul Fundației Țiriac este primul turneu WTA desfășurat la București în ultimii trei ani. Cosmin Hodor este directorul executiv al turneului.
 
„Acest turneu este suma eforturilor depuse pentru a menține Bucureștiul pe harta internațională a turneelor de tenis. Scopul Fundației Țiriac este de a încuraja practicarea sportului în rândul tinerilor, iar organizarea acestei competiții completează misiunea fundației. După o pauză de trei ani, inițiativa fundației face din București din nou gazda unei competiții de talie mondială. Cu siguranță vom face tot posibilul pentru ca turneul să aibă continuitate pentru că oferă o bază și încredere în tenisul românesc”, a declarat omul de afaceri Ion Țiriac.
 
Competiţia oferă premii totale în valoare de 115.000 USD şi 160 de puncte în clasamentul WTA pentru campioană. Costurile totale ale turneului se ridică la peste 300.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare