Explorează Oradea – tururi ghidate gratuite în weekendurile din august și septembrie

0
11

TURISM. Visit Oradea – asociația pentru promovarea turismului în Oradea și regiune, oferă tururi ghidate gratuite ale orașului în lunile august și septembrie. Acestea au loc în weekend-uri începând de vineri, 5 august.
 
Ghizi acreditați însoțesc grupurile în timpul tururilor ghidate de aproximativ 3 ore. Acestea se desfășoară în limba română, dar cei interesați pot solicita tururi și în engleză și maghiară (prin site-ul Visitoradea.com).
 
Tururile ghidate încep din Cetatea Oradea la ora 18:00 vineri și 10:00 sâmbăta și duminica. Aceștia conduc participanții la unele dintre cele mai importante repere istorice ale orașului, cum ar fi Palatul Ullmann, Casa Darvas-La Roche (exterior), Parcul Traian cu Palatul de Justiție și clădirea BNR.
 
„Proiectul vrea să ofere o experiență unică atât vizitatorilor din toate colțurile țării, dar și orădenilor care nu au explorat orașul prin ochii unui turist, descoperind astfel importantele monumente istorice ale orașului natal.” a menționat reprezentantul Visit Oradea.ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ