EVENIMENT – Ceremonia dedicată sărbătoririi Micii Uniri, organizată în Târgu Mureș la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş

0
92

MICA UNIRE. Luni, 24 ianuarie 2022, de la ora 11.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş se va desfășura ceremonia dedicată sărbătoririi „Zilei Unirii – 24 Ianuarie 2022″. În programul ceremoniei sunt cuprinse oficierea serviciului religios, prezentarea semnificației istorice a zilei de 24 Ianuarie, alocuțiuni ale oficialităților, depuneri de coroane la statuia Domnitorului Alexandru Ioan Cuza și defilarea Gărzii de onoare a Garnizoanei Târgu Mureș.

 

Evenimentul, care se va desfășura cu respectarea tuturor prevederilor de protecție sanitară în vigoare, este organizat de Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş, Garnizoana Târgu Mureș, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, cu sprijinul Primăriei Municipiului Târgu Mureș și al Consiliului Județean Mureș.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ