BASCHET – Sirius, învinsă la Târgu Mureș de liderul campionatului, rămâne pe locul 6 în Liga națională

0
61

LIGA NAȚIONALĂ – BASCHET FEMININ. Sâmbătă, 22 ianuarie 2022, în Sala Sporturilor din Târgu Mureș, în meci contând pentru etapa a 16-a a Ligii Naţionale de baschet feminin,  BC Sirius Mureşul Târgu Mureş a pierdut, cu 79-62 (16-21, 20-24, 14-14, 12-20), cu FCC Baschet UAV Arad, liderul clasamentului, aflată la a șasea victorie consecutivă. În urma înfrângerii, târgumureșencele se situează pe locul 6 în clasamentul Ligii naționale, cu 22 de puncte din 14 meciuri.

 

A fost un meci intens, presărat însă cu multe greşeli personale (cele două echipe au pierdut 39 de mingi de-a lungul jocului, decis în ultima repriză, când arădencele au marcat 11 puncte consecutive au tranșat problema învingătoarei).

 

De la gazde au punctat Ruth Helena Sherrill (28 puncte), Rebecca Raluca Lipovan (10 puncte), Dalishia Denisa Griffin (9 puncte), Cristina Badi (6 puncte), Czimbalmos Timea (3 puncte), Andreea Feises, Alexis Monique Cortez și Sara Solyom (câte 2 puncte). De la învingătoare, antrenate de Jose Miguel Araujo Peres, s-au remarcat Brankica Hadzovic (21 puncte), Andreona Lanay Keys (16 puncte), Veatriki Akathiotou (11 puncte) și Shereen Zaibunissa Sutherland (9 puncte).

 

În etapa următoare, a 17-a, Sirius joacă tot pe teren propriu, în 29 ianuarie 2022, cu AC Triumf Botoșani, ultima echipă din clasament, care a pierdut toate meciurile disputate până acum, iar în 5 februarie, joacă în deplasare, la CSM Satu Mare, echipă clasată pe locul 2.

 

* Foto: @ FCC Baschet UAV Arad

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ