EVENIMENT – Feed Your Mind, de la platformă de discuții inițiată la festivalul Awake la turneu național

PLATFORMĂ DE DISCUȚII. Conceptul platformei de discuții Feed Your Mind a debutat cu succes în 2017 în cadrul festivalului AWAKE, ca o scenă creată special pentru cei curioși, în căutare de conexiuni intelectuale și un mod diferit de a experimenta atmosfera festivalului. Anul acesta, însă, Feed Your Mind vine și în orașul tău și se extinde la o serie de 6 evenimente naționale, derulate în lunile aprilie-mai în orașele Târgu-Mureș, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Sibiu și București. Înregistrarea este gratuită pe http://feedyourmind.ro/.

 

Platformă de discuții pentru mințile curioase

 

Feed Your Mind – On Tour aduce pe scenă vorbitori locali și naționali, cu o experiență versatilă în domenii precum: antreprenoriat, educație financiară, tehnologie, educație, impact social și multe altele.

 

Evenimentele sunt organizate sub formă de conferințe interactive de jumătate de zi, menite să îți hrănească mintea cu noi informații, să te pună în contact cu vorbitorii și participanții, să îți ofere un cadru relaxat în care să interacționezi cu cei din jurul tău și să îți inspire atmosfera de la scena Feed Your Mind din cadrul AWAKE. Dinamism, conexiune, flux de informații, acestea sunt câteva dintre atributele care descriu conceptul și conținutul.

 

Așteptăm minți curioase, personalități dinamice, antreprenori la început de drum sau care vor să aibă un impact pozitiv în comunitatea lor, tineri dornici să exploreze și să primească o doză de inspirație.

 

Fiecare eveniment se încheie în stilul unei zile de festival, cu muzică și dans, prieteni vechi sau noi. Petrecerea de încheiere a evenimentului este deschisă celor cu atitudine de festivalier.

 

“Prin tot ce facem cu Feed Your Mind încercăm să creăm un dialog ușor, distractiv, precum și o apropiere între interesele, pasiunile publicului tânăr și informațiile și inspirația ce îi pot ajuta să își construiască o viață sănătoasă, o carieră bună sau îi pot convinge să se implice în mod constructiv în viața comunității lor.”, a declarat Andrei Dinu, organizatorul evenimentului.

 

Proiectul se desfășoară în perioada aprilie-mai în orașele :

  • Târgu-Mureș – 15 aprilie – Palatul Culturii – Sala Mică
  • Cluj-Napoca – 18 aprilie – Liberty Technology Park
  • Timișoara – 24 aprilie – INCUBOXX
  • Brașov, Sibiu și București – datele și locațiile exacte urmează să fie anunțate în curând.

 

Înscriere gratuită

 

Evenimentele Feed Your Mind sunt deschise publicului larg și nu se percepe taxă de înscriere. Prin completarea formularului de pe website (http://feedyourmind.ro/) îți rezervi locul la unul dintre evenimentele din orașul tău.

 

Invitații împărtășesc cu participanții

 

Pentru Târgu-Mureș, orașul în care începe turneul celor șase evenimente, pe 15 aprilie, la Sala Mică a Palatului Culturii, primii vorbitori anunțați sunt:

  • Georgiana Birthler, arhitectă la “unDAverde” – interesată de mediu, accesibilitate si viață sănătoasă;
  • DJ Shiver, DJ celebru pe scena de techno din Romania – pe scenă în calitate de performer dar și antreprenor în industria de entertainment.

 

În Cluj-Napoca, pe 18 Aprilie, la Liberty Technology Park, vor urca pe scenă:

  • Sonia Donca-Bercuci – Director Cercetare și Dezvoltare la Green School și trainer acreditat “The World Peace Game”, joc educațional dezvoltat de speakerul TED John Hunter;
  • Simona Năstase – Trainer și Psiholog, Fondatoare a “Voce Autentică”, școală de dezvoltare personală.

 

Timișoara va aduce pe scenă, pe 24 Aprilie, la INCUBOXX, pe:

  • Andrei Lasc, Creativ la “Cu Substrat” Advertising și autor al seriei de poezii “Poevie” și a bestseller-ului publicat independent “07:07 – Cu sufletul în est”;
  • Radu Rusu – Co-Fondator al EcoStuff Romania, ecologist implicat activ în campanii eco.

 

George salută Feed Your Mind

 

“Ca un fan al experiențelor provocatoare, George – primul banking inteligent din România – recomandă platforma de dezbateri “Feed Your Mind”. Suntem asaltați de informații, promisiuni, manifeste, servicii, produse, facturi, media, Social Media. Cine le discerne, cum putem face lucrurile mai simple și mai bune, într-o societate plină de zgomot? Iată de ce oamenii caută tot mai mult evadări spre momente ce pot bucura sufletul, dar și mintea, iar George este acolo pentru a-i susține.

 

Dar cine e George? Este un ecosistem digital financiar, cu cont curent și card dedicat, pe care poți să-l obții online în aproximativ 10 minute. Astfel, oricine îl poate avea pe George de la distanță, de pe telefon, tabletă sau laptop. În inima primului banking inteligent© din România se află cea mai populară platformă de digital banking din Europa, care are deja peste 4 milioane de utilizatori în Europa. Platforma a fost dezvoltată în baza mai multor cercetări avansate digitale, fiind creată de echipe de IT, design, psihologi și sociologi comportamentali. Ca urmare a implicării oamenilor simpli în toate etapele proiectului, George are un nivel excepțional de personalizare: toată lumea își poate crea propria versiune, deci oricine poate fi creativ chiar și într-un ecosistem financiar-bancar” – echipa BCR.

 

Mulțumiri partenerilor

 

Cluj-Napoca: Cluj.com, Cluj Startups, Cluj.Info, clujuldebuzunar.ro, Cluj Actual, ilovecluj.ro, Cluj Life, ELSA Cluj-Napoca, Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB), BEST Cluj-Napoca

Timișoara: citestealtfel.ro, ziuadevest.ro, teleu.ro, cospol.upt.ro, Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (fitt.ro), mindshub.ro, ELSA Timisoara

Brașov: iubescbrasovul.ro, observatorulbv.ro, 24fun, ilovebrasov, Asociația Studenților din Universitatea Transilvania, BEST Brașov

Sibiu: capitalcultural, sibiulinimagini, Societatea Studenților Mediciniști Hipocrates Sibiu (SSMHS), Organizația Studenților Dentiști (OSD)

București: VIP România, BEST Bucharest, Universitatea Alternativă, Asociația Studenților în Drept (ASD), Federația Asociațiilor Studenților în Medicină din România (FASMR)

 

Despre Feed Your Mind

 

Feed Your Mind este o platformă de discuții galvanizatoare de idei și soluții pentru comunități și cu ajutorul acestora. Inițiată în 2017, reprezintă una din scenele de impact ale festivalului Awake, adunând anual sute de participanți doritori să își hrănească mintea cu informații, idei noi și să interacționeze direct cu unii dintre artiștii de pe scena Awake. O combinație între discursuri libere, workshop-uri, panel-uri și divertisment, Feed Your Mind este o scenă fundamentală a festivalului care își dorește să formeze o comunitate inspirată, ancorată în realitate și pregătită să schimbe în bine comunitatea.

 

Echipa de comunicare Feed Your Mind – On Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare