EVENIMENT – În Tîrgu Mureș se deschide expoziția care îi reunește pe cei mai importanți furnizori de tehnologii și soluții pentru panificație, cofetărie și HoReCa

EXPOZIȚIE. Astăzi, 19 aprilie, în Tîrgu Mureș își deschide porțile o expoziție care îi reunește pe cei mai importanți furnizori de tehnologii și soluții pentru panificație, cofetărie și HoReCa. Practic, este o revenire a expoziției în municipiul de reședință al județului Mureș, aici desfășurându-se cele mai multe ediții – anul trecut, evenimentul a avut loc în Sibiu. GastroPan este la cea de-a zecea ediție și durează până în 22 aprilie, în cadrul evenimentului urmând să se acorde premiile Pâinea Anului, Tortul Anului și Produsul Anului.

 

 

GastroPan marchează și noile tendințe și inovații tehnologice din domeniile brutărie, patiserie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, HoReCa, la standurile din centrul expozițional urmând să fie prezenți cei mai importanți producători și distribuitori de echipamente, ingrediente și materii prime, accesorii, ambalaje, tehnologii și soluții IT.

 

 

Astăzi, prima zi a expoziției, va fi dedicată concursurilor de cofetărie. Pentru câștigarea trofeului Tortul Anului 2018 concurenții vor fi provocați să dezvolte un tort de ciocolată original, creativ și gustos. Cofetarii artiști și decoratorii de torturi vor concura la categoriile Creație artistică din pastă de zahăr (tematica ”România văzută prin tradiții”) și Creație artistică din ciocolată (tematica: ”Tradiții”).

 

Expoziția poate fi vizitată la Centrul Expo-Imperial Inn (fostul Complex President, Tîrgu Mureș, str. Gheorghe Doja nr. 231) pe bază de invitație sau talon de acces (disponibil pe site-ul www.gastropan.ro).

 

msnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare