EVENIMENT – La Sighișoara se reunește Comisia Națională de Matematică

0
128
Radu Nicolae Gologan (Foto: leaders.ro)

MATEMATICĂ. În perioada 11-13 ianuarie 2019, în Sighișoara are loc întâlnirea de lucru a membrilor Comisiei Naționale de Matematică, a reprezentanților Societății de Științe Matematice din România (ambele conduse de Radu Nicolae Gologan) și a inspectorilor școlari pentru această disciplină.

 

Organizatorul evenimentului, Ministerul Educației Naționale, a anunțat că în cadrul întâlnirii se vor discuta probleme legate de viitorul învățământului matematic din România, a rolului acestuia în societatea informațională și a necesității unui curriculum adaptat progresului științific actual.

 

De asemenea, se va dezbate posibilitatea creării unei platforme IT naționale care să gestioneze olimpiadele și concursurile școlare, cât și rezultatele acestora. Deschiderea oficială a evenimentului, va avea loc vineri, 11 ianuarie 2019, începând cu ora 17.30, în Sala Festivă a Municipiului Sighișoara.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ