EVENIMENT – Locomotive și vagoane cu valoare istorică, prezentate în Târgu Mureș la celebrarea a 150 de ani de la inaugurarea căii ferate Alba Iulia – Războieni – Târgu Mureș

0
504

LA GARA MARE. Sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 10.00,  în Piața Gării nr. 4 din Târgu Mureș (Gara Mare) are loc celebrarea a 150 de ani de la inaugurarea căii ferate Alba Iulia – Războieni – Târgu Mureș (1871-2021).

 

Evenimentul, organizat de Sucursala Regională de Căi Ferate Brașov, Stația CF Târgu Mureș și Secția L7 Târgu Mureș, cuprinde și prezentarea pentru publicul interesat a locomotivei cu aburi de cale normală “Pacific”, a vagonului “Salon Regal”, a unui “vagonet motor” Buick 1940, a locomotivei cu aburi și a  vagonului de cale îngustă, precum a altor componente cu valoare istorică specifice CFR. Manifestarea se va încheia la ora 13.30.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ