EVENIMENT – RUA GAMES la Bucharest Tech Week

TECH IS FUN Bucharest Tech Week (17-19 iunie 2022) este cel mai mare festival de tehnologie din Romania care unește pasionații de gadgeturi inovatoare cu profesioniștii în soluții și produse tech, într-o comunitate conectată permanent la viitor. Aici pasionații de tehnologie pot afla cele mai importante trenduri și informații de la specialiștii internaționali, evenimentul fiind și o importantă sursă de networking intre branduri și consumatori. Speakeri cu expertiză internațională împărtășesc cu pasionații informații din cele mai “hot” subiecte comune cu tehnologia, facilitând viitoare colaborări de business. Tot aici iubitorii de gadgeturi pot testa și achiziționa pe loc produsele high-end care le ușurează viața.

 
 

 
 

RUA Games a fost și ea prezentă la acest eveniment, reprezentând prima întâlnire fizică cu comunitățile fanilor de gaming. În 3 zile de competiții, pasionații si-au testat și întrecut abilitățile în cele 3 jocuri preferate: Fifa (vineri), League of Legends (sâmbătă) și Rocket League (duminică). Câștigătorii au fost: Bunea Gabriel, State Marian și Ciobanu Alin. Felicitări!
Duminică 19 iunie, echipa RUA a avut șansa să împărtășească informații despre întreg proiectul RUA pe main-stage. Mulțumim pe această cale tuturor susținătorilor prezenți și vă așteptăm la următoarele turnee cu prize money, evenimente offline și multe alte surprize. Stay tuned!
#rua.ro #ruagames #allingamingtogether

 
Cătălina Lumperdean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare