EVENIMENT SPORTIV – Finala Campionatului Național de Box – seniori se desfășoară în Târgu Mureș

0
423

BOX. În Târgu Mureș se va organiza, în perioada 21-26 octombrie 2019, finala Campionatului Național de Box Seniori. Evenimentul, la care se estimează participarea a peste 80 de sportivi legitimați la 40 de cluburi, va avea loc în Sala Sporturilor, în organizarea Federației Române de Box și a Asociației „Club Sportiv Ring Box”.

 

Ultima competiție importantă a boxului românesc găzduită de municipiul Târgu Mureș a fost în toamna anului trecut, când, în perioada 9-14 octombrie, la Sala Sporturilor au avut loc finalele Campionatul Naţional de Box pentru tineret.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ