EVENIMENT SPORTIV – Finala Campionatului Național de Box – seniori se desfășoară în Târgu Mureș

0
238

BOX. În Târgu Mureș se va organiza, în perioada 21-26 octombrie 2019, finala Campionatului Național de Box Seniori. Evenimentul, la care se estimează participarea a peste 80 de sportivi legitimați la 40 de cluburi, va avea loc în Sala Sporturilor, în organizarea Federației Române de Box și a Asociației „Club Sportiv Ring Box”.

 

Ultima competiție importantă a boxului românesc găzduită de municipiul Târgu Mureș a fost în toamna anului trecut, când, în perioada 9-14 octombrie, la Sala Sporturilor au avut loc finalele Campionatul Naţional de Box pentru tineret.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here