EVENIMENT – Transilvania Bike Trails Race 2022 TBT, 11-15 AUGUST

SPORT. Transilvania Bike Trails Race (TBT Race) din 11-15 august, este un concurs MTB cu startul și finișul la Saschiz, al cărui scop este promovarea satelor săsești și a rețelei de trasee de bicicletă ce leagă satele săsești din zona Târnava Mare cu Sighișoara si promovarea locurilor, istoriei, naturii, arhitecturii si tradițiilor din zonă.
 
Concursul, care a avut prima ediție oficiala in 2014 în Viscri, a fost precedat de încă 2 ediții anterioare dedicate copiilor din localitățile TBT Race.
Acum concursul are startul în Saschiz, fiind o localitate cu o mai mare infrastructură așa încât să primească un număr mare de participanți.
 
Pregătiți-vă de vacanță săptămâna viitoare și de odihnă activă în natură. Locul festivalului TBT este Sit Natura 2000, cu biserici fortificate și cetăți protejate UNESCO, reprezentând locul perfect pentru o minivacanță activă.
 
TBT Race înseamnă: mișcare – mâncare locală – natură – viață la țară – vacanță – tradiții – socializare – istorie medievală – arhitectură – muzică – și stat seara la foc.
 
Ca de obicei, evenimentul vă propune diferite activități cultural-sportive-socializante.
 
Înscrierile s-au deschis și urmează și alte detalii la: https://tbtrace.ro/
 
Nu uitați să faceți rezervare la cazare. Exista o pagina in site dedicata cazării la pensiuni, case, la campingul temporar de pe deal din Saschiz sau la cele permanente din apropiere.
 
Așadar pregătiți-vă pentru câteva zile de august cu experiențe diverse, de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare