EVENIMENT – Trupa de hard-rock Riff, show aniversar în Târgu Mureș la împlinirea a 50 de ani de la înființare

0
132

HARD-ROCK. Vineri 1 octombrie 2021, ora 19.00, în Sala Ansamblului Artistic “Mureșul” din Târgu Mureș, are loc Riff 50th Anniversary Show, eveniment organizat de Asociația Cultural Act, care marchează activitatea muzicală de o jumatate de secol a grupului hard-rock RIFF.

 

Evenimentul este un spectacol de 2 ore cu piese din toate perioadele de activitate ale formației RIFF, bazat pe un scenariu care urmează cronologia momentelor importante din istoria grupului, cu o scenografie video deosebită. De asemenea, vor fi prezentate în premieră melodiile de pe cel de-al 12-lea album RIFF, “Rătăcit în Paradis”, disc pregătit pentru aniversarea grupului.

 

12 discuri editate, peste 3.500 de concerte în ţară, dar şi în Germania, Olanda, Luxemburg și Italia, apariţii tv şi radio, piese memorabile (În loc de bun rămas, Ana-Maria, Cercul vieţii, Plouă la Woodstock, Mr. Jimi, Regele şoselei, Povestea lor, Nerostitele cuvinte, Primii paşi, Un joc a fost). Acesta este grupul RIFF, exponent de seamă al rockului din România, formaţie care abordează un hard-rock sănătos cu nuanţe de blues, apreciată de public pentru calitatea şi prospeţimea muzicii, prestaţia artistică profesională şi show-ul electrizant.

 

Evenimentul se va desfășura cu respectarea normelor de prevenire și răspândire a virusului SARS-COV-2. Biletele se găsesc pe www.eventbook.ro și la casieria sălii de spectacole.

 

Asociația CULTURAL ActATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ