EXCLUSIV – Om de afaceri mureșean și vicepreședinte al Camerei de Comerț și Industrie, trimis în judecată pentru evaziune fiscală

0
3972

ACUZAȚIE. Ioan Eugen Fărcaș, director general al Grupului de firme Silvana din județul Mureș, membru în Colegiul de Conducere și vicepreședinte al Camerei de Comerț și Industrie Mureș, a fost trimis în judecată, la finalul acestei luni, pentru evaziune fiscală, infracțiune prevăzută în Codul penal, de ANAF – Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Brașov – Administrația Județeană a Finanțelor Publice Mureș.

 

De asemenea, una dintre firmele controlate de Ioan Fărcaș (și soția sa, Jenica Fărcaș), Silvana SRL, figurează în speță ca parte responsabilă civilmente (entitatea care, potrivit legii civile, are obligaţia de a repara, singură sau în solidar, prejudiciul cauzat prin infracţiune). În 2018, firma a fost declarată “membru de aur al Camerei de Comerț și Industrie Mureș” (în consecință, anul trecut, Gala Topul Firmelor Mureșene s-a organizat la Gallery Wedding Garden, proprietate a soților Fărcaș).

 

Ioan Fărcaș este proprietarul centrului de evenimente Gallery Wedding Garden (din cartierul târgumureșean Aleea Carpați – proprietate pe care Fărcaș are aprobat și un proiect de hotel cu 10 etaje, fapt pentru care a fost modificat PUZ-ul), centrului de evenimente Aroma Wedding Garden (de la intrarea în Reghin) și restaurantului Zambara Bistro & Lounge (din cartierul târgumureșean Cornișa).

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ