EXCLUSIV – Producătorul român de mobilă Casa Rusu deschide primul showroom în județul Mureș: investiție de 500.000 de euro

0
1922

INVESTIȚIE. Producătorul român de mobiler Casa Rusu va inaugura, la sfârșitul primăverii anului viitor (interval de timp estimat: mai-iunie), primul magazin de mobilă și articole pentru casă în județul Mureș. Informația a fost confirmată, pentru msnews, de Marius Raia (foto mic dreapta), director general Casa Rusu. Spațiul magazinului va fi unul generos, de aproximativ 1.800 de metri pătrați, investiția în amenajare fiind estimată la o jumătate de milion de euro.

 

În prezent, Casa Rusu deține o rețea de 19 magazine proprii în București, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca, Pitești, Brașov, Sibiu, Constanța, Piatra Neamț, Bacău, Botoșani, Buzău, Satu Mare și Baia Mare, cu suprafețe cuprinse între 1.300 si 6.000 mp.

 

Noul showroom Casa Rusu va fi situat în Târgu Mureș, la etajul I al complexului comercial Aushopping (fost Auchan) situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 291 (cel vis-à-vis de viitorul Târgu Mureș Shopping City), în acest moment spațiul respectiv fiind ocupat de magazinul Flanco și magazinul de produse second hand Humana, care se vor reloca.

 

Producătorul român de mobilier Rus-Savitar (care deține marca Casa Rusu) deține în localitatea Dudeștii Noi, la 15 kilometri de Timișoara, cea mai modernă linie tehnologică din sud-estul Europei și produce o treime din cantitatea de PAL din România (aproximativ 2 milioane de metri pătrați).

 

De asemenea, în fabricile Rus-Savitar, în care lucrează peste 1.500 de angajați, se produc peste 30.000 de seturi de mobilier pe lună, iar Marius Raia, director general Casa Rusu, a estimat că în 2019 grupul va încheia anul financiar cu un plus de 13-15% comparativ cu anul trecut.

 

Cătălin VISCHI

 

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ