FOTBAL – Victorie în deplasare, cu două hattrickuri (!) semnate de Chirilă și Murar, și Avântul Reghin termină turul campionatului pe locul 9

0
498

LIGA A III-A. Sâmbătă, 30 noiembrie, în ultima etapă a turului campionatului, singura echipă mureșeană prezentă în Liga a III-a, Avântul Reghin, și-a mai spălat din păcatele unei ediții în care a cochetat cu subsolul clasamentului, învingând fără drept de apel, cu un aparent neverosimil 6-2, echipa de pe locul 3 al seriei a V-a.

 

La Baza Luceafărul din Sânmartin, gazdele, Luceafărul Oradea a intrat în meciul cu Avântul Reghin cu un handicap de 2 goluri, marcate în primele 10 minute de Cristian Chirilă (jucător care avea să semneze un hattrick). Deși în ultimele trei etape bihorenii au acumulat un singur punct, Luceafărul pornea în meci cu statutul de favorită, Avântul ocupând înaintea etapei locul 12, în meciurile din deplasare obținând doar patru remize.

 

Totuși, elevii lui Dragoş Militaru au revenit în joc, prin dubla semnată de Mircea Manole (în minutele 28 și 40), iar prima repriză s-a încheiat nedecis, 2-2. După pauză, însă, singurii care au înscris (de patru ori!) au fost reghinenii, la început prin Chirilă (min. 50), iar apoi prin Adrian Murar, care a semnat și el un hattrick, prin cele trei goluri consecutive (înscrise în minutele 79, 85 și 89).

 

La final, Luceafărul Oradea – Avântul Reghin: 2-6 (2-2). Așa s-a scris istoria unui joc care a ridicat Avântul Reghin pe locul 9 la finalul turului, cele 19 puncte fiind obținute din 4 victorii și 7 egaluri. Returul campionatului începe în 7 martie 2020, iar ultima etapă are loc în 30 mai 2020.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ