EXERCIȚIU – Miercuri sună din nou alarmele în Tîrgu Mureș

0
100

EXPLICAȚIE. Dacă e marți e Belgia (If It’s Tuesday, This Must Be Belgium) – zic cineaștii, de la Mel Stuart încoace, adică din 1969. Dacă e miercuri e testarea sistemului de alarmare, adică sună sirenele sistemului de alarmare publică – zice legea („în prima zi de miercuri lucrătoare a fiecărei luni”).

 

Așa că miercuri, 2 mai, dacă sunteți în municipiul Tîrgu Mureș și auziți sirenele, nu vă impacientați, nu s-a reîncarnat Vasile Roaită, nici nu e salutată în acest mod zgomotos Ziua Tineretului, ci se verifică funcționarea acestora în cadrul exercițiului de testare a sistemului de alarmare publică.

 

Cei din Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă au anunțat că în municipiul Tîrgu Mureş exercițiul se produce în intervalul orar 10-11 și că, pe lângă nevoia de a testa alarmele, se are în vedere informarea populaţiei de cunoaştere a semnalelor de alarmare acustice specifice. Deci, nu, nu vin rușii. Și după 11 o să fie liniște.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ