Expansiune în județul Mureș: Maurer Imobiliare anunță o nouă investiție

CONSTRUCȚII. Reprezentanții firmei Maurer Imobiliare Sighișoara SRL au informat publicul cu privire la decizia etapei de încadrare luată de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș pentru proiectul lor, ”Dezvoltare zonă rezidențială cu locuințe colective (2 imobile de locuințe colective), amenajări exterioare, împrejmuiri și branșamente utilități”. Această decizie a fost luată fără a efectua evaluarea impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului. Proiectul urmează să fie amplasat în localitatea Sighișoara, strada Viilor fără număr.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din localitatea Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și marți – vineri, între orele 9.00 – 12.00 .

SC Maurer Imobiliare Sighișoara SRL, înființată la data de 7 decembrie 2017, are ca obiect de activitate ”Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale” și este deținută de doi asociați, Simon Andreas Maurer (99%) și Nicoleta Maurer (1%). La finalul exercițiului financiar 2022, societatea a raportat afaceri de 9,6 milioane de lei, profit net de 1,7 milioane de lei și 11 angajați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare