Explorând deliciile marine la Târgu’ lu’ Pește – revelația culinara la Piața Libertății din Târgu Mureș

TÂRG. În Piața Libertății din Târgu Mureș se pregătește să se desfășoare un eveniment culinar de excepție – “Târgu’ lu’ Pește”. Cu scopul de a revoluționa gusturile și preferințele gastronomice, acest festival pescăresc aduce în prim-plan bogăția peștelui autohton, combinată cu aromele delicioaselor legume proaspete de la Piața Libertății.

Pe 18 și 19 mai, începând cu orele 11:00, Piața Libertății se va transforma în epicentrul unei experiențe culinare memorabile. La acest eveniment, fie că peștele este prăjit, fiert, la sare sau preparat în alte moduri inedite, va fi prezent în toată splendoarea sa, aducând cu el o explozie de gusturi și texturi.

“Târgu’ lu’ Pește” aduce în fața publicului maeștri bucătari talentați, gata să surprindă și să încânte cu specialități inedite din pește autohton, pregătite chiar la fața locului. Fie că preferi o ciorbă de pește fumegândă, pește la grătar suculent, tocănițe aromate sau delicioasele salate de icre, oferta culinară este una diversă și captivantă.

Piața Libertății va deveni, pentru aceste două zile, locul perfect pentru a savura “finețurile” culinare ale bucătăriei pescărești. De la zacuscă de pește și pate de ficat de păstrav, până la caviar și sarmale de pește, fiecare preparat te va duce într-o călătorie gustativă unică și memorabilă.

Vino și alătură-te acestui eveniment culinar spectaculos, organizat de Piața Libertății în colaborare cu FLAG Bazinul Mureșului, Secașelor și a afluenților acestora, FLAG Prahova, FLAG Satu Mare și FLAG Iazurile Moldovei. Te așteptăm să descoperi gustul autentic al peștelui și să te bucuri de o experiență culinară de neuitat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare