Export de creativitate românească – Smiley cu HaHaHa Production, se extinde internațional

MUZICĂ. HaHaHa Production, una dintre cele mai mari companii de producție muzicală din România, intenționează acum să se extindă la nivel internațional și să atragă producătorii de muzică, artiștii și compozitorii din întreaga lume printr-o nouă companie – Romdrops.
 

Fondată în urmă cu 13 ani de artistul pop Smiley, HaHaHa Production își va începe noua afacere în parteneriat cu Milk & Honey, o importantă firmă de management muzical, și câștigătorul Grammy Oak Felder, unul dintre cei mai prolifici producători de muzică din ultimii câțiva ani.
 
Numită Romdrops, noua companie va produce și publica muzică menită să-și prezinte artiștii în fața unui public internațional. Pe lângă artiștii români, Romdrops va căuta să semneze și alți artiști celebri care se află în topul topurilor muzicale din Statele Unite, Marea Britanie și alte țări.
 
„Aștept de multă vreme acest moment, visând la el de când am fondat HaHaHa Production”, a spus Andrei Tiberiu Maria cunoscut drept Smiley, vocea din spatele unora dintre cele mai cunoscute hituri din România. „Chiar dacă pare, acesta nu este un început, este o continuare a tot ceea ce noi, echipa Ha, facem în fiecare zi de 13 ani”, a adăugat el.
 
În ultimii 10 ani, Smiley a făcut jam session-uri în Los Angeles, Marea Britanie, Germania și Suedia, cu scopul de a promova muzica made in Romania. În 2019, HaHaHa Production a organizat o tabără de creație în Transilvania. Unii dintre invitați și organizatori au fost nume semnificative din industria muzicală din SUA și Marea Britanie. Eforturile lor au dus la Romdrops.
 
„Am asistat la valul de creativitate și diversitate muzicală care a avut loc în tabăra din Transilvania și știam că este doar începutul frumoasei povești care va cuceri lumea”, a spus Peter Coqillard, manager la Milk & Honey.
 
Portofoliul Romdrops va include artiști români și internaționali precum Smiley, Dorian, Vlad Cireșan, IOVA, Tobi Ibitoye, Gabriel Bâscoveanu, Vladimir Chopsticks, Șerban Cazan, Lucian Nagy, Roland Kiss și alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare