Foto: IRUM

EXPORT – Fabrica românească IRUM Reghin a început exporturile și pe piața din Uruguay, a doua țară din America de Sud unde își livrează produsele

REGHIN. Fabrica românească IRUM Reghin a deschis calea exporturilor și în Uruguay, a doua țară din America de Sud în care exportă producătorul de utilaje agricole și forestiere, după Chile.

 

Primul utilaj exportat de IRUM Reghin în Uruguay, produs ajuns la destinație marți, 11 februarie 2020, este un TAF (Tractor Articulat Forestier), respectiv modelul 690 PE. Producătorul din Reghin livrează utilaje în America de Sud prin dealerul Roman S.A. – Soluciones Forestales (controlat de familia Voulminot, cu subsidiare în Uruguay, Columbia și Brazilia).

 

În prezent, producătorul de utilaje agricole şi forestiere IRUM, controlat de familia Oltean din Reghin, își exportă aproximativ 20% din producție pe piețele din Europa, Africa și America de Sud (respectiv în Franţa, Germania, Belgia, Luxemburg, Slovenia, Polonia, Bulgaria, Ungaria, Spania, Africa de Sud, Chile și Uruguay).

 

TAF-ul exportat în Uruguay de IRUM Reghin este, practic, un model retehnologizat (îmbunătățit) al TAF 690 OP, dotat cu motor Perkins de 95.2 CP.

 

Liviu DAMIAN

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare