EXPORT – Fabrica românească IRUM Reghin a început exporturile și pe piața din Uruguay, a doua țară din America de Sud unde își livrează produsele

0
1287
Foto: IRUM

REGHIN. Fabrica românească IRUM Reghin a deschis calea exporturilor și în Uruguay, a doua țară din America de Sud în care exportă producătorul de utilaje agricole și forestiere, după Chile.

 

Primul utilaj exportat de IRUM Reghin în Uruguay, produs ajuns la destinație marți, 11 februarie 2020, este un TAF (Tractor Articulat Forestier), respectiv modelul 690 PE. Producătorul din Reghin livrează utilaje în America de Sud prin dealerul Roman S.A. – Soluciones Forestales (controlat de familia Voulminot, cu subsidiare în Uruguay, Columbia și Brazilia).

 

În prezent, producătorul de utilaje agricole şi forestiere IRUM, controlat de familia Oltean din Reghin, își exportă aproximativ 20% din producție pe piețele din Europa, Africa și America de Sud (respectiv în Franţa, Germania, Belgia, Luxemburg, Slovenia, Polonia, Bulgaria, Ungaria, Spania, Africa de Sud, Chile și Uruguay).

 

TAF-ul exportat în Uruguay de IRUM Reghin este, practic, un model retehnologizat (îmbunătățit) al TAF 690 OP, dotat cu motor Perkins de 95.2 CP.

 

Liviu DAMIAN

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ