Expoziția Art Safari dedicată artistului avangardist Marcel Iancu, ajunge la Târgu Mureș

ARTĂ. O expoziție prezentată în ultima ediție a evenimentului Art Safari din București va călători la Târgu Mureș. Găzduită de Galeria Cetății Medievale, expoziția de artă este dedicată artistului Marcel Iancu, una dintre personalitățile care au ghidat și definit arta de avangardă în România și Israel.
 
Expoziția este organizată de Art Safari în parteneriat cu Muzeul Janco Dada, Ein Hod, Ambasada Israelului și Uniunea Arhitecților din România. Este curatoriat de Raya Zommer-Tal, directorul Muzeului Janco Dada din Ein Hod, Israel.
 
„Marcel Iancu a fost un artist cu multiple vocații, pictor, arhitect, grafician, lăsându-ne o moștenire impresionantă pe care publicul a descoperit-o inițial în Centrul Vechi al Bucureștiului și începând cu 25 august se va putea vedea și la Târgu Mureș la Galeria Cetății Medievale Mureș. Este o expoziție de artă obligatorie”, a declarat Ioana Ciocan, Director General Art Safari.
 
Expoziția își așteaptă vizitatorii în perioada 25 august – 4 decembrie, de marți până duminică, între orele 12:00 și 20:00, la Galeria Cetății Medievale din Târgu Mureș. Accesul este gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare