Poșta Română – coduri poștale personale și dulapuri de ridicare 24/7

DEZVOLTARE. Poșta Română trece printr-un proces de modernizare care va elimina codurile poștale geografice în favoarea codurilor poștale personale, digitale.
 
„Lucrăm la un cod poștal personal. Până acum erau împărțite geografic în funcție de localități, străzi sau cartiere, dar credem că a venit timpul să facem saltul digital și să ne asigurăm că fiecare persoană are propriul cod poștal și că un poștaș care transportă un colet poate ajunge la ei oriunde”, a declarat Valentin Ștefan, director general al Poștei Române.
 
Organizația veche de 160 de ani are mare nevoie de o actualizare. În luna mai, Poșta Română a promis că va reduce personalul, va acorda salariaților rămași salarii mai mari și va începe o serie de investiții în tehnologie, ca parte a reorganizării sale. La începutul acestei luni, serviciile poștale au emis și primele NFT ale unei entități de stat românești care sărbătoresc cea de-a 160-a aniversare.
 
În urma modificărilor, Poșta Română va construi o rețea de „căsuțe poștale digitale” care va funcționa ca un dulap de ridicare a coletelor 24/7. Astfel de dulapuri sunt deja folosite de companii precum eMAG sau Sameday.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare