FABRICI – DAW Bența a anunțat „deschiderea oficială a noilor unităților de producție pentru adezivi și polistiren expandat” din Sâncraiu de Mureș

INAUGURARE. Compania mureșeană DAW Bența (administrată de Remus Aurel Bența) a anunțat “deschiderea oficială a noilor unităților de producție pentru adezivi și polistiren expandat”.

 

Evenimentul, care va avea loc joi, 31 octombrie, la sediul firmei din Sâncraiu de Mureș, este o continuare a marcării a 18 ani de activitate a companiei în România, și a fost anunțată și participarea lui dr. Ralf Murjahn, proprietarul grupului DAW din Germania (unul dintre cei mai mari producatori de materiale de construcții din Europa).

 

Asocierea lui Remus Aurel Benţa şi familia Murjhan (proprietarii grupului DAW Germania) a avut loc în anul 2001  și s-a materializat prin înființarea companiei DAW Bența, al cărei scop inițial era promovarea gamei de produse Caparol pe piața regională a materialelor de finisaj pentru construcții. Atunci a fost inaugurată și prima unitate de producţie a vopselelor Caparol din România, în Târgu Mureș.

 

Liviu DAMIAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare