FABRICI – DAW Bența a anunțat „deschiderea oficială a noilor unităților de producție pentru adezivi și polistiren expandat” din Sâncraiu de Mureș

0
656

INAUGURARE. Compania mureșeană DAW Bența (administrată de Remus Aurel Bența) a anunțat “deschiderea oficială a noilor unităților de producție pentru adezivi și polistiren expandat”.

 

Evenimentul, care va avea loc joi, 31 octombrie, la sediul firmei din Sâncraiu de Mureș, este o continuare a marcării a 18 ani de activitate a companiei în România, și a fost anunțată și participarea lui dr. Ralf Murjahn, proprietarul grupului DAW din Germania (unul dintre cei mai mari producatori de materiale de construcții din Europa).

 

Asocierea lui Remus Aurel Benţa şi familia Murjhan (proprietarii grupului DAW Germania) a avut loc în anul 2001  și s-a materializat prin înființarea companiei DAW Bența, al cărei scop inițial era promovarea gamei de produse Caparol pe piața regională a materialelor de finisaj pentru construcții. Atunci a fost inaugurată și prima unitate de producţie a vopselelor Caparol din România, în Târgu Mureș.

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ