DECIZIE – Smiley îi ia pe Emilian, Jean Gavril și 7 Klase în concertele de deschidere din turneul @Smiley_Omul

0
215
Emilian, Smiley & Jean Gavril

TRUPELE DE DESCHIDERE. Turneul @Smiley_Omul, cel mai mare turneu național al unui artist român, în 15 orașe din țară, care va debuta pe 29 octombrie, la Pitești, va avea concerte de deschidere diferite în funcție de locație. Jean Gavril, Emilian și trupa din Republică Moldova 7 Klase, toți artiști Hahaha Production, vor încălzi cu muzică lor publicul venit la concertul cât o viață de om susținut de Smiley.

 

„Mă pregătesc să încep un turneu cât o viață despre viață, plin de emoții, despre om și toate etapele care lasă urme în viață lui: copilărie, adolescentă, maturitate și bătrânețe. Am ales ca în deschiderea concertelor din cadrul acestui turneu să cânte artiști în care cred și cu care lucrez zi de zi, care compun multă muzică, care stau zile și nopți în studio să experimenteze, să repete, să cânte ce simt. Eu știu că ei vor ajunge mari și sunt bucuros că fac și eu parte din drumul lor spre succes și spre inimile publicului”, spune Smiley, care se pregătește intens alături de trupa sa, pe care o numește #ceamaitaretrupadinsudestuleuropei, de turneul @Smiley_Omul, care va debuta în orașul lui natal, Pitești, pe 29 octombrie și se va încheia pe 21 decembrie, la București.

 

„Este o poveste frumoasă și o uriașa provocare să cânt în cadrul turneului @Smiley_Omul. Am emoții mari, dar și foarte multă adrenalină zilele acestea când repet non-stop alături de trupă mea pentru ca show-ul meu de pe scenă să fie la înălțimea așteptărilor publicului lui Smiley”, declară Emilian, artistul de doar 24 de ani, absolvent de Conservator, compozitor, textier și interpret Hahaha Production, care a impresionat deja cu cele mai recente piese ale lui lansate: Pentru ea, Iubește-mă și Ochii verzi.

 

„@Smiley_Omul va aduna zeci de mii de oameni din toată țara în jurul lui Smiley și iată că și a mea și a trupei mele. Este o bucurie imensă să cânt în deschiderea concertelor lui, pregătesc un show nebun, deloc cuminte, pentru că oamenii au nevoie de acțiune înainte să intre Smiley pe scenă, trebuie să fie gata încălziți pentru călătoria muzicală pe care o pregătește el. Le promit că nu vor sta pe scaune cât voi fi eu pe scenă, n-au cum, la asta lucrez”, declară cu convingere artistul Jean Gavril, arhitectul rebel, pasionat de sporturi extreme, îndrăgostit de rock, pentru care nu există „nu” în ce își propune, care compune muzică, scrie versuri și cântă că nimeni altul.

 

S-a remarcat după ce a lansat piese precum „Oh, Ramona”, coloană sonoră a lungmetrajului cu același titlu, „Vagabond” alături de DOC, „Tocuri”, „Sex în lift” „Păpușa paradis”, „Festival”, „Picioarele reci”, „Fată, bea cu mine” sau coverul emoționant după piesa „Îți pare rău” a lui Dan Spătaru, alături de Feli.

 

„E un vis împlinit pentru noi să putem cântă în deschiderea concertelor lui Smiley din acest turneu maraton, în fața atâtor persoane. Ne-am plimbat cu acordeoanele, contrabasul, chitara, toba peste tot, pe străzi, pe scene mai mari sau mai mici, prin trenuri, în casele oamenilor, în redacții de presă, pe aerodrom, iar acum le pregătim și le încălzim pentru o întâlnire foarte importantă cu spectatorii lui Smiley care suntem siguri că se va lăsa cu multă bucurie, cu dans, cu cântec și cu emoții puternice”, declară entuziasmați cei cinci muzicieni moldoveni de la 7 Klase (foto mic stânga), studenți la Conservator, cuceritori și talentați, care s-au lansat cu muzica lor urbană cântată la instrumente clasice. 7 Klase au lansat deja hituri în Republica Moldova și România precum „Fata urbană”, „Fata care nu mă lasă” sau „Plec din Chișinau”.

 

Emilian va cântă pe 29 octombrie la Pitești, pe 30 octombrie la Buzău, pe 10-11 noiembrie la Ploiești, pe 12 noiembrie la Brașov, pe 13 noiembrie la Târgu Mureș, pe 25 noiembrie la Craiova și pe 21 decembrie la București.

 

Jean Gavril va cântă în deschiderea concertelor lui Smiley din 5 și 6 noiembrie, la Constanța, în orașul lui natal, pe 7 noiembrie, la Galați, pe 18 noiembrie, la Cluj, pe 19 noiembrie, la Timișoara, pe 20 noiembrie la Arad și pe 21 decembrie, la București.

 

Trupa 7 Klase, originară din Republica Moldova, va cânta în deschiderea concertelor din 10 decembrie de la Bacău, 11 decembrie din Botoșani și 12 decembrie din Iași.

 

Biletele la cele 17 concerte din cele 15 orașe ale țării din cadrul turneului @Smiley_Omul se mai găsesc încă online aici: https://bilete.smiley.ro/.

 

Echipa de organizareATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ