FACILITATE – Descoperă online, prin Stailer, saloane de înfrumusețare din toată țara!

STAILER. Online-ul ne-a adus tuturor o mulțime de beneficii, printre care și aflarea informațiilor de care avem nevoie în diferite domenii. Prin paginile de web sau ale rețelelor de socializare am reușit să descoperim noi detalii despre multe companii sau servicii. Printre acestea se numără și saloanele de înfrumusețare, care sunt acum disponibile pe stailer.ro. Descoperă online saloane de înfrumusețare din toată țara!

 

Stailer pune la dispoziția tuturor clienților posibilitatea de a opta pentru o programare la salon. Salonul la care vei merge va fi ales de tine, la fel data și ora la care vei face programarea. Timpul petrecut pe această platformă este gratuit, așadar nu vei fi presat de nimic. De asemenea, poți beneficia și de aplicația Stailer, tot fără costuri.

 

Serviciile de înfrumusețare din cadrul saloanelor se găsesc la peste 1000 de saloane. Așadar, oriunde te-ai afla în România, cu siguranță găsești o zonă în apropierea ta unde să te deplasezi pentru vizita la salon. Ai posibilitatea de a căuta saloane și hairstyliști în funcție de serviciul dorit sau de a căuta în funcție de oraș toate saloanele și hairstyliștii disponibili. Cauți frizerie Targu Mures? Doar prin câteva click-uri te poți programa la cea mai bună!

 

Descarcă aplicația și navighează printre sutele de saloane

 

Pentru a-ți fi și mai ușor să te programezi, instaleaza aplicatia Stailer și caută saloanele dorite. Prin crearea unui cont vei avea și mai multe beneficii, iar confortul tău se mărește atunci când vine vorba de rezervarea locului.

 

Aplicația te ajută să te programezi și reprogramezi mai repede decât crezi. Dacă știi deja unde vei merge pentru următorul serviciu de înfrumusețare, trebuie doar să cauți salonul sau hairstylistul respectiv. Apoi, vei avea posibilitatea de a repeta programarea periodic. Prin acest avantaj, nu mai trebuie să repeți din nou aceiași pași în vederea programării. Doar stabilești data și ora.

 

Programările efectuate online au mai multe beneficii, printre care se numără și reminderele. Stailer îți permite să setezi remindere pentru o programare, la intervalul dorit. În acest fel, nu vei întârzia la vizita la salon și nici nu vei uita de programare. Același lucru poate fi efectuat și în cazul în care folosești platforma.

 

Programează-te online în 41 de orașe din România!

 

La debutul său, Stailer avea în lista orașelor doar 5 zone ale țării unde te puteai programa. La cererea clienților și după un succes deosebit, aplicația și platforma s-au extins în 41 de orașe. Pe lângă zonele principale ale țării precum București, Oradea, Timișoara, Iași sau Cluj, Stailer mai este disponibil și în Reșița, Zalău, Târgu Mureș, Sfântu Gheorghe, Buzău, Târgoviște, Piatra Neamț sau Alexandria.

 

Lista cu toate orașele este disponibilă pe platformă, pe prima pagină a acesteia. La finalul paginii vei vedea toate orașele în care te poți programa. Dacă vrei să vezi toate saloanele dintr-un oraș, tot ce trebuie să faci este să le cauți în funcție de zonă. Selectează serviciul de care ai nevoie, apoi locația dorită.

 

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare