FAKE – Peste 600 de electrocasnice contrafăcute în China și destinate comercializării în județul Mureș, indisponibilizate în portul Constanța

0
106
Foto: Poliția Română

INFRACȚIUNE. Poliţiştii constănţeni din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialişti din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud, au descoperit în portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din China, 636 de electrocasnice electrocasnice de marcă înregistrată, susceptibile a fi contrafăcute. Marfa avea ca destinatar o societate comercială din Mureş.

 

Electrocasnicele erau tocătoare pentru legume şi perii electrice pentru curăţare, au fost evaluate la aproximativ 105.500 de lei și au fost indisponibilizate. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ