FAPT – A început școala și problemele: un elev din Mureș de la Colegiul Militar din Alba Iulia, confirmat cu COVID-19, se ia în calcul intrarea în scenariul roşu (şcoală online)

ȘCOALĂ – CORONAVIRUS. Patru elevi la Colegiul Naţional Militar Alba Iulia, dintre care unul din clasa a IX-a domiciliat în județul Mureș, au fost confirmaţi cu COVID-19, existând posibilitatea ca unitatea de învăţământ să intre în scenariul roşu.

 

Elevii depistați pozitiv au fost deja preluați de părinți, iar Direcția de Sănătate Publică Alba a declanșat ancheta epidemiologică stabilind, deocamdată, 20 de contacţi direcți ai celor depistați pozitiv, aceștia fiind alți elevi, colegi de dormitor.

 

Contacții direcți din interiorul internatului Colegiului Militar au fost izolaţi, iar conducerea unității de învățământ urmează să decidă dacă se va rezuma la carantinarea contacților direcți ai celor depistați pozitiv și vor începe școala conform programării inițiale, sau dacă vor declanșa scenariul roșu (care presupune școală on-line) și vor trimite cei 460 de elevi acasă.

 

* Foto: libertatea.ro

 

msnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare