FAPT – Aeroportul Transilvania primește aproape 16.000 de metri pătrați de teren din satul Chirileu pentru dezvoltarea infrastructurii aeroportuare

0
659

EXTINDERE. Aeroportul Transilvania primește în administrare, via Consiliul Județean (CJ) Mureș, 15.725 de metri pătrați de teren de pe raza satului Chirileu (comuna Sânpaul) pentru dezvoltare. Transferul de proprietate s-a făcut pe repede înainte, în mai puțin de 3 luni.

 

În 31 octombrie 2019, CJ Mureș a solicitat forului deliberativ din Sânpaul suprafața de teren de lângă aeroport, solicitarea a fost acceptată în 12 noiembrie, iar după 5 zile a fost semnat protocolul de predarea-preluare. Motivația transferului constă în dezvoltarea infrastructurii aeroportuare, Aeroportul Transilvania neavând altă posibilitate de extindere în partea nordică a pistei de aterizare-decolare.

 

Pentru ca forul deliberativ județean să poată decide viitoare finanțări ale aeroportului pe terenul dat în administrarea Aeroportului Transilvania, acesta va fi declarat de interes public județean.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ