FAPT – Cetățenii din Târgu Mureș au depus 84 de proiecte în programul de bugetare participativă: după evaluare, târgumureșenii vor vota care să fie implementate de administrație

0
215

PROIECTE PENTRU ORAȘ. Cetățenii din Târgu Mureș au depus 84 de proiecte în programul de bugetare participativă. Acestea au trecut luni, 7 februarie 2022, de o primă evaluare (administrația publică a precizat că “selecția a fost făcută de către o comisie formată din specialiști ai Primăriei, din diverse domenii, precum și consilieri locali”).

 

Proiectele rămase în evaluare sunt cele “care au răspuns unui obiectiv de interes general, care nu au avut un caracter politic sau comercial și s-au încadrat în bugetul maxim alocat”. Acestea vor fi analizate în detaliu săptămâna viitoare și în perioada 14-27 februarie 2022 vor fi supuse votului public, pe platforma www.bugetareparticipativa.tirgumures.ro.

 

La Târgu Mureș, bugetarea participativă a fost lansată în acest an, localnicii având ocazia să propună investiții concrete pentru oraș.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ