FAPT – Cetățenii din Târgu Mureș au depus 84 de proiecte în programul de bugetare participativă: după evaluare, târgumureșenii vor vota care să fie implementate de administrație

PROIECTE PENTRU ORAȘ. Cetățenii din Târgu Mureș au depus 84 de proiecte în programul de bugetare participativă. Acestea au trecut luni, 7 februarie 2022, de o primă evaluare (administrația publică a precizat că “selecția a fost făcută de către o comisie formată din specialiști ai Primăriei, din diverse domenii, precum și consilieri locali”).

 

Proiectele rămase în evaluare sunt cele “care au răspuns unui obiectiv de interes general, care nu au avut un caracter politic sau comercial și s-au încadrat în bugetul maxim alocat”. Acestea vor fi analizate în detaliu săptămâna viitoare și în perioada 14-27 februarie 2022 vor fi supuse votului public, pe platforma www.bugetareparticipativa.tirgumures.ro.

 

La Târgu Mureș, bugetarea participativă a fost lansată în acest an, localnicii având ocazia să propună investiții concrete pentru oraș.

 

msnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare