SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Vernisajul expoziției de ceramică/grafică Spectrum, a artistei Mana Bucur, vineri, la Galeria Art Nouveau din Târgu Mureș

0
85

EXPOZIȚIE – ARTĂ. Vineri, 11 februarie 2022, la ora 18.00, la Galeria „Art Nouveau” din Târgu Mureș (str. George Enescu nr. 2) are loc vernisajul expoziției ce ceramică/grafică “Spectrum” a artistei Mana Bucur (aceasta este și președinta Uniunii Artiștilor Plastici din România – filiala Târgu Mureș). Prezentarea va fi făcută de istoricul de artă Cora Fodor și de cronicarul de artă Nagy Miklos Kund.

 

Expoziţia va fi deschisă pentru public în perioada 11-27 februarie 2022, iar vizionarea acesteia se poate face de marţi până vineri între orele 10-15 și sâmbăta între 10-12, a precizat Mihai Stoica (UAP Târgu Mureș).

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ