FAPT – În județul Mureș, 13 firme sancționate în martie pentru munca la negru

0
174

SANCȚIUNI. În martie 2019, conform conducerii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Mureş, au fost depistate în urma controalelor privind identificarea muncii nedeclarate şi fără forme legale 26 persoane care munceau fără a avea contract individual de muncă conform legii și patru persoane care prestau muncă nedeclarată.

 

Domeniile de activitate ale angajatorilor în care au fost identificate persoane care prestau activitate fără forme legale sunt asistenţă medicală, facilităţi de cazare, activităţi veterinare, comerţ, lucrări de instalaţii, lucrări de construcţii, transporturi rutiere de mărfuri, spălătorie auto, asistenţă spitalicească. În urma controalelor din martie, 13 firme au fost sancţionate pentru muncă nedeclarată.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ