„HALATUL” – Cât plătește Primăria Târgu Mureș pentru cele patru noi tobogane acvatice de la Weekend

LUCRARE. În 4 aprilie 2019, ați fost anunțați oficial, de Primăria Târgu Mureș, ceea ce msnews v-a anunțat cu trei luni înainte, adică în 18 ianuarie: că la Complexul de Agrement și Sport “Mureșul”, cunoscut de localnici sub denumirea Weekend, se vor monta patru tobogane acvatice pe o platformă a bazinului de 1,2 metri (detalii AICI).

 

Ce nu v-am anunțat atunci decât estimativ, pentru că acelea erau datele momentului, e valoarea – adică câți bani se scot din pușculița orașului pentru acest act miraculos. Bine, în compensație, Primăria Târgu Mureș, atât de transparent administrată de Întâistătătorul Dorin Florea, nu vă anunță niciodată aceste „amănunte” privind banii cheltuiți și încasatorii acestora. Și de aceea există msnews.

 

Ce s-a schimbat din ianuarie când v-am anunțat ce o să vă anunțe Primăria după trei luni? Păi, banii. Adică, fiind semnat contractul privind achiziția și montajul celor patru tobogane acvatice de la Weekend, vă putem spune suma exactă de care se va debarasa orașul, din dispoziția edilului Florea, pentru distracția cetățenilor. Și vă mai spunem și în conturile cui intră acești bani.

 

Suma pe care o va plăti Primăria Târgu Mureș pentru achiziția și montajul celor patru tobogane este puțin sub 300.000 de euro (exact: 1.412.329,64 de lei, adică cu aproape 270.000 de lei mai puțin decât estimase Primăria). Contractul, semnat în 2 aprilie 2019, prevede ca lucrarea să fie finalizată cel târziu la 2 august 2019, dar cel mai probabil se va finaliza “pe repede înainte”, pentru că șefii administrației pubșice locale vor să deschidă Weekend-ul, ca-n fiecare an, la 1 mai.

 

Cine ia banii? Un sereleu din Oradea, Imsaurisa, controlat de Etelca Florica Moisi. Să fie primit!

 

Cătălin VISCHI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare