FAPT – O firmă mureșeană a importat din China peste 3.000 de discuri de frână contrafăcute: marfa, în valoare de 1 milion de lei, a fost confiscată în port

0
410

IMPORT DE PRODUSE CONTRAFĂCUTE. O firmă mureșeană a importat din China peste 3.000 de discuri de frână pentru diferite tipuri de autovehicule, susceptibile a fi contrafăcute. Marfa a fost depistată în portul Constanţa de o echipă comună, formată din polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanta Sud Agigea.

 

Bunurile, cu o valoare de aproximativ 1 milion lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor. De asemenea, polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale.

 

* Foto: @Poliția de Frontieră

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ